Online brillen passen, ophalen in Haarlem

Een nieuwe bril kiezen kan lastig zijn. Bij Kat Optiek maken we het u daarom graag gemakkelijk. Wij voorzien u nu niet meer alleen van deskundig advies in onze winkel in Haarlem, ook online kunt u onze brillen passen. U kunt gemakkelijk meerdere modellen, merken en monturen proberen en ziet in één oogopslag wat het resultaat is. Online brillen passen, in Haarlem de bril ophalen. Heerlijk toch?

Welke bril staat u goed?

Het online passen van brillen uit onze winkel in Haarlem is voor iedereen toegankelijk. Mannen en vrouwen, kinderen en tieners; allemaal kunnen ze in onze online showroom terecht. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het uploaden van een eigen foto. Daarna kunt u direct beginnen met passen. Als er een bril tussen zit die u bevalt, kunt u hem reserveren. Wij leggen hem dan klaar in onze brillenwinkel in Haarlem. Hier kunt u hem live komen passen en bekijken of de bril u nog steeds net zo goed bevalt.

U kunt online brillen passen van vele topmerken zoals Brett, Capo, Esprit, Mexx en Outspoken.

Online brillen passen, in Haarlem afhalen

De brillen die u online kunt passen, worden in Haarlem voorzien van glazen op sterkte. Welke sterkte u nodig heeft, meten we in de winkel voor u op met een specialistische oogmeting. Onze opticiens voorzien u van deskundig advies. We zien u graag terug in Haarlem!