Laat u adviseren door onze experts als u een bril aanschaft

Als u een enkelvoudig glas nodig hebt zijn er diverse glasontwerpen mogelijk. Het glasontwerp wordt mede gekozen op basis van uw nieuwe sterkte en wensen.Kat Optiek levert diverse innovatieve mogelijkheden met ieder hun eigen specifieke eigenschappen.

Nulux Active!
Veel mensen hebben ermee te maken, visuele klachten door continue overbelasting van de ogen. Zonder inspanning televisie kijken of een boek lezen wordt steeds minder makkelijk. Wenst u net wat meer dan een standaard glas? Goed te weten dat er enkelvoudige brillenglazen met een functionele ondersteuning zijn. Met Nulux Active kijkt u veraf scherp en onder in het glas zit een leesondersteuning die zorgt voor een goede scherpte voor dichte bij en een vlekkeloze omschakeling tussen veraf en dichtbij.

Nulux EP
Nulux EP is een dubbel-asferisch glas, wat gecalculeerd en geproduceerd is volgens het FreeForm principe. Dit maakt het mogelijk om een perfect samenspel te creëren tussen de benodigde correctie en een natuurgetrouw zicht. Tevens is het hiermee mogelijk geworden om het vertekeningsvrije gezichtsveld nog groter te maken. Glazen geproduceerd volgens het FreeForm principe hebben een optimaal contrast, ook in het donker. Nulux EP heeft de dunste rand- of middendikte en een gegarandeerd scherp zicht in alle kijkrichtingen. Nulux EP is uitermate geschikt bij hogere sterktes en voor mensen die een esthetisch zeer mooi glas én een optimaal comfort wensen.

Comfortabel zien met een asferisch brillenglas
Nulux is een modern asferisch glas met een kleinere rand- en middendikte, vlakker en esthetisch mooier dan het conventionele enkelvoudige glas. Er is tevens minder oogvergroting / -verkleining, minder randvertekening en meer gezichtsscherpte aan de rand. Nulux is geschikt voor brildragers met een midden en hogere correctie die een esthetisch mooi glas en meer comfort wensen.

De eenvoud in enkelvoudig
Hilux is een standaard enkelvoudig brillenglas van HOYA. Bij lagere sterktes is er een duidelijker beeld waarneembaar en dit glas is dan ook uitstekend geschikt voor brildragers met een lichtere correctie die een budgetvriendelijke oplossing zoeken. Bij hogere sterktes ontstaat er een waarneembare randvertekening en meer oogvergroting of -verkleining.