Exclusieve brillen

3D geprint, hout, maatwerk het zijn een paar voorbeelden waarmee fabrikanten zich mee proberen te onderscheiden. Het zijn vaak kleinere fabrikanten die zich hieraan wagen, het kost ze veel kopzorgen en geld om met nieuwe ideeën en ontwikkelingen te komen. Over iedere scharnier, neussteun, laklaag of gekke vorm moet nagedacht worden en daar moeten de fabrikanten voor beloond worden. En dus doen wij ons best de exclusieve brillen zo veel mogelijk aandacht te geven. Op deze pagina hebben we een overzicht va een aantal van die exclusieve brillen.

ROLF-detail-gelenk-001

Houten Brillen

Wie geen genoegen meer neemt met een standaard bril, kan bij ons terecht voor iets echt bijzonders. De onbetwiste nouveauté is de ‘houten’ bril van ‘Rolf Spectacles’.

Een lichtgewicht montuur waar geen schroefje aan te pas komt, zelfs de scharnieren zijn van hout, dat volledig handmatig is vervaardigd van duurzame houtsoorten zoals eiken, esdoorn, appel of walnoten.

Er wordt inmiddels wereldwijd veel aandacht geschonken aan het maken van houten brillen, maar de collectie van Rolf, daar kan geen andere fabriek aan tippen. Daarom kunt u bij ons de  Basic- , de Advance- en de Evolved-serie in de verschillende modellen en houtsoorten komen bewonderen.