20% Voordeliger
Gratis thuisbezorgd
20% Korting reservebril
100% Garantie

Hoe werkt het?

Bij het “Goed Plan Lenzen” abonnement voorzien wij u (nog steeds) per half jaar van uw lenspakket. Bij het ophalen van uw eerste halfjaar pakket ontvangt u direct tot 20% kassa korting. U betaald dit pakket bij het ophalen in de winkel, en de navolgende maanden gaan middels een maandelijks opzegbare automatische incasso. U betaald nu dus per maand voor uw lenspakket i.p.v. per halfjaar en profiteert daarmee van een vaste korting tot 20%. Daarnaast heeft u op uw contactlenzen 100% garantie. Indien men een lens breekt, scheurt of verliest, krijg u van ons kosteloos een nieuwe. Na 6 maanden ontvangt u automatisch uw nieuwe lenspakket thuis. U hoeft dus niet meer langs de winkel om uw lenzen op te halen. Tevens nodigen wij u 2 keer per jaar uit voor de periodieke lenscontrole. Met deze e-mail oproep, kunt u snel en eenvoudig via de Online Agenda van Kat Optiek 24/7 een afspraak inplannen. Met dit abonnement hoeft u nergens meer aan te denken.

Gewoon Goed

> SFERISCH <
maandlenzen
17,50
p/m
> TORISCH <
maandlenzen
22,50
p/m
> MULTIFOCAAL <
maandlenzen
27,50
p/m

Wat is "Gewoon Goed"?

Gewoon maandlenzen zijn contactlenzen van goede kwaliteit. Door de toepassing van moderne lensmaterialen geniet je van een zeer hoog draagcomfort. Dit in combinatie met een bijpassende kwaliteit lensvloeistof.

Nog Beter

> SFERISCH <
maandlenzen
22,50
p/m
> TORISCH <
maandlenzen
27,50
p/m
> MULTIFOCAAL <
maandlenzen
30,00
p/m

Wat betekent "Nog Beter"?

Nog Beter maandlenzen zijn contactlenzen van de allerbeste kwaliteit. Door de toepassing van hydrogel materialen is er een hoge zuurstof transmissie. Dit verlengt het draagcomfort en je geniet veel langer van je lenzen. Dit in combinatie met de allerbeste lensvloeistof.

Ervaar optimaal gemak & comfort voor de scherpste prijs!

"De Lens specialist" van Haarlem e.o.

Generaal Cronjéstraat 63 Haarlem 023-5250681