Contactlenzen van Kat Optiek in Haarlem

Contactlenzen geven vrijheid en comfort tijdens het zien en worden zowel los, als naast een bril gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en bieden ontzettend veel mogelijkheden. Bij Kat Optiek in Haarlem geven we u er graag deskundig advies over. Onze opticiens zijn in staat contactlenzen op maat aan te meten, waardoor u verzekerd bent van optimale pasvorm en comfort.

Voor iedere scherpte een oplossing

Medmont E300 cornea topograaf

De keus tussen een bril of contactlenzen is zeer persoonlijk. Gelukkig wordt u tegenwoordig niet meer beperkt door de keuzemogelijkheden bij verschillende sterktes of oogafwijkingen. Contactlenzen zijn namelijk niet meer allen verkrijgbaar als harde lenzen, ook zachte lenzen, nachtlenzen en multifocale lenzen zijn bij ons in Haarlem verkrijgbaar. Op deze wijze kunnen wij iedere klant een lens bieden die bij hem of haar past.

Alle contactlenzen worden door onze deskundige medewerkers aangemeten met de Medmont E300 Topograaf. Met deze topograaf scannen we uw hoornvlies en brengen we deze volledig in kaart. Dit resulteert gegarandeerd in de best passende contactlenzen voor u.

 

Betaalbare lenzen in Haarlem

Contactlenzen moeten regelmatig of periodiek vervangen worden. Hierdoor moet er rekening gehouden worden met terugkerende kosten. Bij Kat Optiek in Haarlem hebben we voor alle maandlenzen in ons assortiment een lensabonnement samengesteld. Hiermee bespaart u 20% op de jaarlijkse lenskosten en betaalt u gespreid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uzelf, bezoek dan de maandlensabonnement informatiepagina of maak een afspraak via onze online agenda.