Haal uw lenzen bij Kat in Haarlem

Een contactlens geeft je vrijheid en comfort tijdens het zien. Lenzen zijn een uitstekend alternatief voor een bril of kan er prima naast gebruikt worden. Zoals bij het sporten. Hiervoor zijn super comfortabele daglenzen in ons assortiment aanwezig. In de meeste gevallen worden zachte maandlenzen toegepast. Maar ook voor complexere oplossingen als multifocaal, Nachtlenzen en maatwerk, ben je aan het juiste adres. Omdat contactlenzen regelmatig of periodiek vervangen worden, moet je daar rekening houden met terugkerende kosten. Maar hoeft zeker niet duur te zijn, als je kiest voor ons "Goed Plan" lensabonnement systeem.

Als je kiest voor "Goed Plan" lenzen, bespaar je circa 20% op je lenskosten. Interesse? Ga dan naar onze "Goed Plan" lensabonnement informatiepagina of maak een afspraak via Online agenda

Soorten contactlenzen

Medmont E300 cornea topograafAls jij contactlenzen draagt of wilt gaan dragen en woonachtig bent in Haarlem e.o. dan bent u aan het juiste adres. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en soorten contactlenzen. Voor vrijwel iedere of nieuwe lensdrager, hebben we een oplossing. Wat dacht je bijvoorbeeld van nachtlenzen of multifocale contactlenzen met leesondersteuning. Of ons maatwerk assortiment waarmee we onderscheidend zijn in Haarlem. Maar ook voor de meest voorkomende daglenzen en maandlenzen kunt u bij ons terecht. Alle contactlenzen worden aangemeten met de Medmont E300 Topograaf. Met deze topograaf scannen we uw hoornvlies en brengen deze volledig in kaart. Hierdoor bent u verzekert van een optimale pasvorm en comfort.

De kosten variëren sterk per type en soort. Vrijwel alle contactlenzen in ons assortiment bieden we ook aan middels een abonnement. Hiermee bespaart u 20% op de jaarlijkse lenskosten en betaald u lekker gespreid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uzelf, maak dan een afspraak via onze online agenda