Lindberg brillen, optimaal draagcomfort

Lindberg montuur Denemarken Houdt u ook zo van brillen met een typische Scandinavische stijl, zuiver en discreet? Lindberg brillen kennen comfortabele ontwerpen en zijn tot in perfectie afgewerkt. De eigentijdse brillen van Deense makelaardij voelen vederlicht aan. U merkt vaak niet eens dat u een bril draagt. De brillen zijn uniek in hun soort, mede omdat ieder overbodig detail wordt weggelaten. Lindberg brillen hebben geen schroeven, nageltjes of lasnaden en zijn uitgevoerd in titanium of acetaat.

Shine all day!

Lindberg brillen stralen in de basis luxe en eenvoud uit. Maar niet alleen door het gebruik van bepaalde materialen wordt het gevoel van luxe ervaren. Alle Lindberg brillen worden in het atelier in Denemarken ook nog steeds met de hand vervaardigd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van absolute kwaliteit. De ontwerpers van Lindberg slagen er daarnaast steeds weer in nieuwe unieke monturen te ontwerpen met een geheel eigen, herkenbare stijl. Dat samen is wat het merk groot maakt.

Lindberg brillen

Bij Kat Optiek in Haarlem kunt u terecht voor een ruime collectie Lindberg brillen. De brillen van Lindberg scoren hoog op het gebied van kwaliteit en comfort. Lindberg zonnebrillen kunnen worden geleverd met speciaal gekleurde ZEISS-zonnebrilglazen van topkwaliteit en gepolariseerde NXT-glazen voor de beste bescherming tegen het felle licht en ultraviolette straling. Een correcte oogmeting zorgt uiteindelijk voor scherp zicht. Bent u woonachtig in Haarlem of omgeving en wilt u een professionele oogmeting laten uitvoeren? Dan bent u bij Kat Optiek aan het juiste adres. Wij zien u graag voor een oogmeting in Haarlem verschijnen.