Maui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen Haarlem

Maui Jim zonnebrillen, elke dag een vleugje zon

Maui Jim zonnebrillen zijn een absolute trend. De hippe zonnebrillen uit Hawaï behoren tot het premium prijssegment en dragen heerlijk comfortabel. Iedere Maui Jim zonnebril is licht van gewicht en is voorzien van glazen die beschermen tegen verblinding en schadelijke Uv-stralen. Ook versterken de glazen de natuurlijke kleuren van de omgeving. Een unicum op zonnebril gebied!

Ervaar de dunste, lichtste en meest heldere zonneglazen

De glazen in een Maui Jim zonnebril zijn fenomenaal goed. Ze zijn gepolariseerd en verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Hierdoor heeft u altijd het beste zicht, ook in de zon. Zeker als u kiest voor het Maui Jim RX programma… Elk model uit de collectie van Maui Jim is namelijk ook op uw eigen brilsterkte leverbaar. Bij Kat Optiek verzekeren we u hiermee van een trendy, modieuze en functionele zonnebril. Maar pas op! Eens een Maui, altijd een Maui.

Golfbrillen van Maui Jim

Wie de volgende achttien holes met nieuwe ogen wil zien, kiest voor een golfbril van Maui Jim. Deze gepolariseerde golfzonnebrillen zijn gemaakt met gepatenteerde PolarizedPlus2®-lenzen die schittering vrijwel elimineren en de dieptewaarneming verbeteren. Ook blokkeren ze 100% van de schadelijke stralen van de zon. Als dat geen uitstekend resultaat oplevert! Nog niet overtuigd? Kijk dan bij onze andere zonnebrillen.

 

Ervaar de dunste, lichtste en meest heldere zonneglazen

maui jim zonnebril haarlem
maui jim zonnebril haarlem

Maui Jim op eigen brilsterkte

Maui Jim Blue Hawaii zonnebrillen Haarlem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contactlenzen

Maui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen HaarlemMaui Jim Polarized Plus2 zonnebrillen Haarlem

Meer van onze top zonnebrillen in Haarlem zijn o.a.

Ray Ban - Dolce&Gabbana - Prada - Michael Kors - Etnia Barcelona - Vinyl Factory -  John Dalia