Veilig brillen passen? …. dat kan!

Posted on Posted in Nieuws

We hebben de afgelopen periode niet stilgezeten. Onze winkel is aangepast om veilig brillen te kunnen passen. Spatschermen, desinfectie, handschoenen, aan alles gedacht.

We realiseren ons nu dat de Coronacrisis een lange tijd gaat duren. Wij hebben daarbij besloten open te blijven met aangepaste openingstijden en strikte voorwaarden. Hierbij hanteren wij tevens de vastgestelde richtlijnen opgesteld door het RIVM.

Openingstijden : Dinsdag t/m Zaterdag van 9.30u -12.30u

Tijdens deze openingstijden helpen wij u graag met een reparatie, afhalen van de bril of lenzen en u bent natuurlijk ook van harte welkom voor het uitzoeken van een nieuwe zonnebril.

 

Oogmetingen

Voor uw welzijn en het welzijn van team Kat Optiek doen wij oogmetingen alleen op afspraak en deze kunnen alleen ingepland worden in de middag van 12.30u tot 14.30u. We hanteren hierbij een aangepast meet- en reinigingsprotocol.

Bril uitzoeken & passen op afspraak

U bent van harte welkom om een nieuwe bril te komen uitzoeken. Ook is het fijn om dit op uw gemak te kunnen doen. Wij doen dit dan ook alleen op afspraak in de middag zodat u alle vrijheid heeft.

 

Contactlenzen

Helaas kunnen wij geen contactlens controles en instructies uitvoeren. Uiteraard kunnen wij wel uw lenzen nabestellen. De lensabonnementen worden (voorlopig zonder controle) gewoon geleverd. Heeft u vragen over uw lenzen, bel ons dan tijdens de openingstijden.

 

Uw en onze gezondheid

  • De medewerkers van Kat Optiek blijven thuis wanneer zij verkouden zijn, koorts of andere griepverschijnselen hebben. Wij verzoeken u hetzelfde te doen.
  • Kom alleen of maximaal met twee naar de winkel.

Vragen

Mocht u vragen hebben, schroom niet. U kunt ons tijdens openingstijden altijd bellen via ons vaste nummer 023-5250681. Een mailtje sturen via info@katoptiek.nl is natuurlijk ook altijd mogelijk.

 

Hou onze website in de gaten voor de laatste Corona updates!