Openingstijden naar 100% normaal

Posted on Posted in Nieuws
kat optiek haarlem openingstijden

Brillen bewonderen, kijken, passen of je ogen laten testen? We zijn weer 100% voor u open. Uiteraard veilig volgens de richtlijnen van het RIVM

Met de versoepelingen die vanuit de overheid steeds verder worden doorgevoerd, hebben wij besloten onze openingstijden aan te passen naar normaal 100%. Uitgezonderd van de koopavond. Team Kat Optiek is er helemaal klaar voor.

Nieuwe openingstijden : Dinsdag t/m Vrijdag van 9.30-18.00uur en Zaterdag van 9.30-17.00uur

Tijdens deze openingstijden helpen wij u graag met een reparatie, afhalen van de bril of lenzen en u bent natuurlijk ook van harte welkom voor het uitzoeken van een nieuwe bril of zonnebril.

 

Oogmetingen

Voor uw welzijn en die van team Kat Optiek, doen wij oogmetingen en of het uitkiezen van een nieuwe bril alleen op afspraak.  We hanteren hierbij een aangepast meet- en reinigingsprotocol.

Afspraak maken

Bril uitzoeken & passen op afspraak

U bent van harte welkom om een nieuwe bril te komen uitzoeken. Ook is het fijn om dit op uw gemak te kunnen doen. Wij doen dit dan ook alleen op afspraak zodat u alle vrijheid en veiligheid heeft.

Afspraak maken

 

Contactlenzen

Helaas kunnen wij geen contactlens controles en instructies uitvoeren. Uiteraard kunnen wij wel uw lenzen nabestellen. De lensabonnementen worden (voorlopig zonder controle) gewoon geleverd. Heeft u vragen over uw lenzen, bel ons dan tijdens de openingstijden.

 

Uw en onze gezondheid

  • De medewerkers van Kat Optiek blijven thuis wanneer zij verkouden zijn, koorts of andere griepverschijnselen hebben. Wij verzoeken u hetzelfde te doen.
  • Kom alleen of maximaal met twee naar de winkel.

 

Vragen

Mocht u vragen hebben, schroom niet. U kunt ons tijdens openingstijden altijd bellen via ons vaste nummer 023-5250681. Een mailtje sturen via info@katoptiek.nl is natuurlijk ook altijd mogelijk.

 

Hou onze website in de gaten voor de laatste Corona updates!