oakley_logo02

 

Oakley is opgericht in 1975 en een van de meest bekende en toonaangevende sportbrillenmerken van de wereld. Door veel sporters is Oakley qua design en effectiviteit gekozen om hun prestatie naar zo'n hoog mogelijk niveau te tillen. Oakley staat daarnaast ook bekend om zijn "High Defenition Optics" lens technologie, wat in inhoudt dat ze alle glazen zo vertekeningsvrij mogelijk kunnen laten kijken.

Oakley correctie sportbrillen

Voor diegene met een actieve levensstijl hebben wij van Oakley de "active collection" in de collectie. De slanke en moderne look gecombineerd met een hoog comfort voor een optimale prestatie is de ideale combinatie voor je sportieve correctiebril.

 

  • 0OX1095_Oakley
    0OX1095

Oakley Sport Zonnebrillen

Sporters op het allerhoogste niveau, over de hele wereld vertrouwen op de sport zonnebrillen van Oakley. Oakley is dan ook altijd bezig met de bestaande technieken met betrekking tot de brillen te verbeteren. Dit om de atleten een voorsprong te geven op de rest en ze daarmee te helpen aan een goed resultaat. Met de filosofie dat alles beter kan en beter gemaakt moet worden. 

Het voordeel van een Oakley zonnebril is dat hij bijna altijd op sterkte gemaakt kan worden. De glazen op sterkte worden door Oakley zelf ontwikkeld, gemaakt en geslepen de glazen staan daarom bekend als één van de meest vertekeningsvrije glazen met curve.

 

 

  • 0OO4071 Oakley
    0OO4071

Heeft u een vraag over Oakley brillen of sportbrillen op sterkte laat het ons weten door te bellen of via de mail!

Uw naam

Uw email

Uw bericht