Deskundige oogmeting in Haarlem

Ziet u slechter en heeft u behoefte aan een oogmeting? Bij Kat Optiek in Haarlem helpen we u graag. Wij hebben gediplomeerde opticiens in huis die snel en zorgvuldig een oogmeting kunnen uitvoeren. U weet direct of u een bril of lenzen nodig heeft of dat er iets anders aan de hand is. Indien u overgaat tot de aankoop van een bril of lenzen na de oogmeting, helpen we u in Haarlem graag verder met een product van hoge kwaliteit.

Kennis en kunde

Het is in ons belang om de oogmeting zo goed mogelijk uit te voeren. We willen immers dat u zo scherp mogelijk gaat zien. Na het uitvoeren van de meting kiest u voor contactlenzen of gaan we over tot de keuze van glazen. De glazen in uw bril zijn afhankelijk van de sterkte en het montuur waar de glazen in komen. Heeft u uw bril en glazen gekozen? Dan bepalen we samen hoe u de bril het lekkerst draagt en gaan we verder met het slijpen en monteren van de glazen.

Het slijpen en monteren van de bril dient vakkundig te gebeuren. U kunt hier niet op wachten. Wij nemen direct contact met u op als de door u uitgekozen bril voor u klaarligt in Haarlem.

 

Snel een correcte oogmeting

Een correcte oogmeting zorgt uiteindelijk voor scherp zicht. Bent u woonachtig in Haarlem of omgeving en wilt u een professionele oogmeting laten uitvoeren? Dan bent u bij Kat Optiek aan het juiste adres. Wij zien u graag voor een oogmeting in Haarlem verschijnen.