Ook voor een zonnebril gaat u naar Kat Optiek

Sportzonnebril op sterkte

 

Banner Adidas sportzonnebril

Zonnebrillen

Kat Optiek staat voor kwaliteit en exclusieve bril mode. Dat geldt ook voor de zonnebrillen. Alle zonnebrillen die wij leveren bevatten optisch zuivere glazen en bieden 100% bescherming tegen schadelijke UV-A en UV-B straling.

Trends

Een trendy zonnebril kan je look maken… of breken. Zonnebrillen mogen dan een belangrijke functie hebben (je ogen en de tere huid in de oogzone beschermen), ze geven je ook een bepaalde uitstraling. Dat geldt zeker voor de modellen die deze zomer in de mode zijn. Ze zijn supermodieus en er is een overvloed aan keuze, niet in alleen in kleur maar vooral juist qua vorm. Zet het juiste model op je neus en je bent in één keer bijzonder, opvallend, trendy, excentriek of sexy. Maar hoe vind jij de zonnebril die bij jou past? Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

 

5 Tips voor een laagstaande zon!

zonderpolar

metpolar3

Merken

Ray-Ban
Oakley
Persol
Prada
Dolce&Gabanna
Monkey Glasses
Serengeti
Adidas
Tavat
G-Star
Vinyl Factory
Esprit 
Funk
Nike
Michael Kors

Zonnebril op sterkte

U wilt graag een zonnebril dragen alleen het probleem is dat u sterkte nodig heeft om scherp te kunnen zien. Dat kunnen we oplossen door lenzen te dragen maar ook door middel van zonneglazen op sterkte. Bijna alle zonnebrilen kunnen we op sterkte maken. Een  casual zonnebril is al vanaf €35,- per glas  op sterkte te maken. Uiteraard zijn er verschillende kleuren te verkrijgen van bruin tot grijs tot de bekende G15 grijsgroene kleur van Ray-Ban.

Een aantal merken zoals Adidas, Oakley, Serengeti en Tavat voeren hun eigen "op sterkte"programma. Als u bijvoorbeeld een heel goede ervaring met het glas van Serengeti heeft dan kunnen wij die glazen op sterkte laten maken bij hun eigen fabriek. De fabrikanten hebben voor hun eigen zonneglas een eigen visie, de één heeft een mineraal glas en de ander heeft een eigen type kunststof ontwikkeld. We hebben een aantal eigenschappen voor u op een rijtje gezet.

 

Serengeti

Meekleurend
Blauwfilter (hoogcontrast)
Gepolariseerd(optie)
Ontspiegeld(optie)

Oakley

Vertekeningsvrij
Gepolariseerd(optie)
Ontspiegeld(optie)

Adidas

Ruime keuze Hoogcontrast
Spacelens.95%.absorberend(optie)
Gepolariseerd(optie)
Ontspiegeld(optie)

Tavat

Blauwfilter(hoog contrast)
Gepolariseerd(optie)
Ontspiegeld(optie)

Nieuw bij Kat Optiek is het merk Monkey Glasses!!!

energycopper9

Monkey Glasses is een pionier in een natuurvriendelijk design van exclusieve Deense monturen. Ze maken modieuze klassieke brillen en zonnebrillen in een frisse stijl. Een biologisch afbreekbaar materiaal is speciaal voor hun collecties gemaakt en voelt aan als hout, hoorn en normaal acetaat. Het materiaal en design wordt door monkey Glasses zelf ontworpen en de brillen worden met de hand gemaakt. Monkey Glasses zijn alleen verkrijgbaar in speciaal geselecteerde winkels en hun online shop.

Monkey Glasses zijn gemaakt van acetaat waarin 95% katoen en hout in zijn verwerkt. Dit acetaat type is biologisch afbreekbaar en wordt gemaakt in Italië. 

 

  • Oakley 9102

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Don’t try too hard!

Volg niet zomaar blindelings de trends. Een model kan supertrendy zijn, maar je niet goed staan. Of een té modieuze boodschap afgeven, waardoor het lijkt alsof je er koste wat het kost cool voor de dag wilt komen (en daarmee bereik je het tegengestelde effect). De zonnebril die je kiest, moet niet alleen bij je uiterlijk maar ook bij je persoonlijkheid passen. Wees je bewust van de boodschap die je met een bepaald model zonnebril afgeeft.

In ons brede zonnebrillen assortiment zijn een aantal modemerken vertegenwoordigd o.a. Prada en Dolce&Gabbana. Maar ook een aantal merken die bekend staan om hun kwalitatief hoogwaardige materialen zoals Ray-ban, Oakley en Serengeti. En om de collectie compleet te maken hebben we gekozen voor echte optiek merken, dit zijn merken van wat kleinere fabrieken die zich alleen maar toespitsen op monturen en glazen. Deze worden ook gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben iets extra’s ten opzichte van de bekende mode merken. Een voorbeeld hiervan is ‘Orgreen’, dit merk heeft zich al jaren bewezen van z'n goede kwaliteit in de correctie-monturen en heeft sinds dit voorjaar een schitterende zonnebrillen-collectie uitgebracht.

De zonnebril die je kiest, moet niet alleen bij je uiterlijk maar ook bij je persoonlijkheid passen.

Kat Optiek levert ook een uitgebreide “sport-zonnebril-collectie”. Ideaal voor skiën, schaatsen, hardlopen, wielrennen en andere sporten. Wij werken al jaren met de fantastische zonnebrillen van Adidas. Kort geleden hebben wij de uitgebreid met het merk Oakley. De meeste van deze modellen zijn verkrijgbaar met verwisselbare lenzen voor verschillende weertypen. Tevens zijn de meeste modellen met originele Oakley-glazen op sterkte leverbaar.